Få varmen til arbejdet

Som du måske har bemærket er det blevet meget sommerligt udenfor, og i weekenden har de lovet endnu bedre vejr, men nu må vi se! For sommer og forår betyder jo at mange malere kommer ud af hullerne og ud i den virkelige verden, om de vil lave noget lovlig kunst eller om de vil gå den lidt mere ulovlige vej, skal være op til dem selv at bestemme. Det er ikke noget jeg vil tage parti i, for jeg har nok selv være lidt vidt omkring også. Uden at jeg siger for meget.

Hvorfor er sommeren bedst?

Nu nævnte jeg at sommeren er rigtig god for de mange malere derude, og det er bestemt heller ikke forkert at sige, for det er den. Sommeren er super dejlig og den varm. Men hvad så med vinteren, er alt bare frygteligt der? Nogle malere bor desværre ikke i helt så fine huse som så mange af os andre. Mange bor f.eks. på Fristaden, andre på Refshaleøen, og her er der ikke nødvendigvis indlagt basale ting som fjernvame og des lign.

I de tilfælde må man ty til alternative midler, så hænder og fingre kan blive tøet op og blive klar til at lave lidt kunst. Måske en biopejse er noget for dig? Den er billig, miljørigtig og effektiv! Tjek det ud her!.

Alternativt kan en brændeovn med alment træ også være en god løsning, men her anbefaler jeg at man forhører sig hos kommunen først, da en bøde for at gøre det forkert nemt kan blive rigtig dyr, og det bliver generelt let en grim omgang, som de fleste ikke har videre meget lyst til at kaste sig ud i.

Tænk fornuftigt

Det handler igen om at bruge den sunde fornuft og tænke sig godt om, så man ikke gør nogle dumme ting, der senere giver anledning til at skulle fortrydes. Det kunne f.eks. være at man vælger at lave et lille bål i stuen eller måske at man hiver en grill eller en tønde indenfor for at fyrre op. Ideen er god nok, men det skal helst foregå udenfor, så man ikke dør af det.