I denne omgang vil jeg gerne skrive om noget lidt alternativt! Nemlig hvordan man efter en god og farverig dag rundt i byen, får den bedste nattesøvn.

At finde den rette topmadras handler om mange ting og der er overordnet ikke et rigtigt og forkert svar. Et af de bedste steder at starte er med at vælge materialet du gerne vil have og det hjælper vi dig med i denne artikel med fokus på din ryg og nattesøvn.

Latex

Latex er et naturligt stof fra træer som vi nok bedst kender fra kondomer, men det udemærker sig også til mange andre ting. Latex topmadrasser er godt ventilerede så hvis du har problemer med at du føler at du har det varmt ned imod madrassen om natten kan de hjælpe. De holder også længe.

Skum

Skum er både det billigste og mest anvendte materiale. Her kan du købe en god og tyk topmaddras for omkring 1000kr til en enkeltseng eller 2000kr til en dobbeltseng.

Kvaliteten er meget svingende og det samme er komforten da det både afhænger af skum materialet og opbygningen. Overordnet er topmadrasser i skum kendt for at være godt ventilerede og meget holdbare.

Memory Foam

Det nyeste materiale af de 3 her i artiklen, men også et materiale der hurtigt har vundet indtog. Oprindeligt blev denne form for skub opfundet af NASA til ture i rummet, men siden er den også kommet på det private marked.

Det gode ved memory foam er at det former sig efter kroppen, da det presses sammen af tryk og varme. Det negative er at levetiden på en memory foam topmadras er lidt lavere end de andre materialer da den stille og roligt presses mere og mere sammen. Forvent at skulle udskifte den efter 3-4 år.

Har du problemer med ryggen er dette nok det bedste valg på markedet, da den giver støtte de korrekte steder og hjælper dig med at ligge korrekt. Hvis du vil se nærmere på materialet kan du se videoen her under.

Vil du lære mere om topmadrasser? Så læs denne artikel om at finde den bedste topmadras fra Senge Testeren