Dekorer boligen på alternativ vis

I dag skal det handle om noget lidt alternativt. Jeg vil forsøge at give mit bud på hvordan du bedst kan indrette hytten, her naturligvis med grafitti indblandet, for hvad er flottere end lidt gadekunst derhjemme?

Mange går måske op i at der skal indrettes meget konservativt og det er naturligvis også helt fair, men jeg synes bare godt at det kan tages et niveau højere op. Der må være flere muligheder for at gøre hjemmet til ens eget.

Traditionel indretning

Først og fremmest er der jo “traditionel” indretning, der i grove træk går ud på at hytten indrettes så konservativt som muligt. Forstå mig ret, det behøver ikke være en skidt ting, men langt de fleste vælger at sætte TVet foran sofaen, spisebordet skal helst stå i stuen, går det vildt for sig kan det ende i køkkenet.

Mange mennesker har den der simple tankegang, og som nævnt er det også helt okay, det jeg forsøger her er måske at åbne op for alternative tanker når det kommer til indretning.

Her er et eksempel på en klassisk indretning, der dog har et “touch” af det urbane og sitlrene.

Et opslag delt af Tone Røed (@tendesign_bergen) den

Som det tydeligt ses er det holdt stilrent og lækkert, det er den stil mange, især dem i byerne, foretrækker. Den er nem og præsentabel og kræver et minimum af vedligehold.

Utrdationel indretning

Nu er tid til min del, den del der fortæller om hvad jeg godt kan lide, når det kommer til indretning. Jeg har intet i mod at det er råt og vildt, jeg elsker det og kan ikke få nok af det !

Grafitti indendørs er bestemt ikke en fy ting og er noget som mange flere burde tage med i deres overvejelser, det tilfører et råt og unikt look og bliver man træt af det, så kan det nemt males over, endda med hvid maling, hvis man er den type.

Selv har jeg malet lidt rundt omkring i lejligheden derhjemme, ikke nødvendigvis med min udlejers velsigenlse, men lad det ligge for nu.

Her har jeg fundet et billede der viser hvordan det kan gøres og så er det iøvrigt spot on på min stil.

Et opslag delt af Brian Koch (@flannelly_o_connell) den

Billedet her viser en helt unik og rå stil, og de her skabe kan nemt bruges i en normal lejlighed også, hvis man ellers kan finde nogen magen til, omend det kan være svært. Ellers er der dit, sikkert helt hvide, garderobeskab, som kan bruges!

Jeg vil opfordre alle til at lave den indretning som de føler mest for og så ellers være ligeglad med hvad andre tænker!